F1 2013 Timing App CP

F1 2013 Timing App CP5.331

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Live Formule 1 op je iPhone volgen

De F1 2013 Timing App CP is de officiële applicatie van de Formule 1. Via jouw iPhone zie je alle rondetijden en zelfs tussentijden van je favoriete coureurs.Tijdens het raceweekend is de race zelf slechts onderdeel (zij het belangrijk) van een...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Live rondetijden
  • Volg je favoriete coureur
  • Kaart van parcours
  • Veel details

TEGEN

  • Prijs niet voor de poes

Uitmuntend
8

De F1 2013 Timing App CP is de officiële applicatie van de Formule 1. Via jouw iPhone zie je alle rondetijden en zelfs tussentijden van je favoriete coureurs.

Tijdens het raceweekend is de race zelf slechts onderdeel (zij het belangrijk) van een groter geheel. De trainingen en kwalificaties die er aan vooraf gaan zijn voor de echte fans net zo interessant. Nu is het niet zo makkelijk om op deze dagen alle rondetijden in de gaten te houden, tenzij je de F1 2013 Timing App CP hebt. Van alle coureurs zie je de snelste tijden, de tussentijden van de ronde die ze aan het rijden zijn en ook een animatie met de locatie op het parcours.

Deze app geeft zelfs aan waar de rijders hun DRS (Drag Reduction System) activeren en op welke banden ze rijden. We kunnen daarom eenvoudig concluderen dat F1 2013 Timing App CP een enórm uitgebreide app is, die elke Formule 1-fan zal bekoren. De prijs is echter aan de hoge kant, dus probeer eerst eens de demo-versie uit om te zien of F1 2013 Timing App CP echt iets voor jou is.

F1 2013 Timing App CP is zonder twijfel een pareltje voor iedereen die van Formule 1 houdt. Je betaalt er flink voor, maar daar krijg je een schat aan informatie voor terug.

Meeste downloads Sport voor iphone

Beoordelingen about F1 2013 Timing App CP

×